Begeleiding aanvragen

Kees Nieuwendijk

Al jaren had ik moeite met het vak Engels, vooral het lezen van Engelse teksten. Ik had zelfs nog nooit hoger dan een 3,5 gehaald voor Engelse teksten! Aan het begin van mijn examenjaar(havo) hebben mijn ouders en ik er daarom voor gekozen onze kennis René Jonker/bijlesopmaat in te schakelen.

Zo zijn we aan de slag gegaan. René kwam eerst een keer langs om te kijken waar het probleem nou eigenlijk zat, want Engels was het enige vak wat lastig voor mij was. Al snel bleek dat mijn manier van werken met de tekst niet goed was. Langzaamaan zijn wij gaan opbouwen in de moeilijkheidsgraad qua teksten, begonnen in het Nederlands en daarna verder in het Engels stappen gemaakt totdat ik uiteindelijk zelfs voor VWO teksten voldoendes haalde!

René hielp niet alleen met het oefenen van teksten voor mijn examen, maar ook voor andere toetsen tussendoor. Hierdoor heb ik sinds dat ik met René ben gaan werken geen enkele onvoldoende meer gehaald voor het vak Engels en het daardoor afgesloten heb met een prachtige 7 op mijn eindlijst!

Verder is René gewoon een topgozer waar je ook altijd wel een dolletje mee kunt maken!