slide_background.jpg
De sleutel tot succes!


Flexibel


Begeleiders op elk niveau


Geen opzegtermijn

  

10 jaar

 Al meer dan tien jaar een meester in bijlessen

Huiswerkbegeleiding

Op topniveau willen presteren met sport en school. Bijles op Maat biedt je de hulp aan om op school ook een topprestatie neer te zetten.
Heb je moeite met meerdere vakken of heb je het idee dat er andere problemen een rol spelen bij het maken van je huiswerk? Bijles op Maat werkt samen met VV Zwanenburg om leerlingen beter te gaan begeleiden met hun studie. Naast hulp bij maken huiswerk, bijles in bepaalde vakken, biedt Bijles op Maat ook coaching op maat aan. Bij coaching op maat wordt onder meer gekeken naar het zelfstandig leren plannen, structureren en persoonlijke groei. Met name bovenbouwleerlingen hebben hier vaak veel baat bij.

Wie zijn wij

Bijles op Maat is een bedrijf dat zich specialiseert op het gebied van bijlessen en huiswerkbegeleiding voor alle soorten en niveaus in het onderwijs. Aan de hand van gespecialiseerde begeleiders proberen wij het kind te helpen met datgene waar hij of zij tegenaan loopt in het leren.

Meer over ons

Kosten

Bijles op Maat biedt ouders de kans om huiswerkbegeleiding voor hun kind te regelen. De leerling krijgt begeleiding en daarnaast de kans om zijn huiswerk te maken.
Hoe werkt het precies:

  • Tijdens het intakegesprek wordt gekeken waar de problemen van de leerling liggen.
  • In overleg met ouders worden er afspraken gemaakt en een vaste tijd afgesproken waarop de leerling komt. (Er moeten wel minimaal twee leerlingen per uur aanwezig zijn.)
  • Mochten de ouders meerdere keren in de week begeleiding willen voor hun kind, dan is dit in overleg mogelijk. (Het is niet de bedoeling dat de tijd elke week wordt veranderd.)
  • Aan het einde van de maand krijgen de ouders een rekening met een overzicht van het aantal uren dat hun kind begeleiding heeft gehad.

Hoe werkt de huiswerkbegeleiding

  • Tijdens de huiswerkbegeleiding moeten minimaal twee leerlingen per uur aanwezig zijn.
  • Wij kijken welke leerlingen wij kunnen clusteren. De vaste tijd is dus erg belangrijk.
  • De huiswerkbegeleiding is geen individuele bijles. Individuele bijles bieden wij ook aan.
  • Informatie over individuele bijles en de kosten hiervoor kunt u bij mij opvragen.
  • De leerling zit samen met andere leerlingen in een rustige ruimte op het sportpark van VV Zwanenburg en maakt hier zijn/haar huiswerk/leerwerk.
  • Voor vragen kan de leerling bij de begeleider terecht.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen

Extra begeleiding voor

betere resultaten op school nodig?

Begeleiding aanvragen

Reviews

René Jonker bezoekt elk jaar alle geslaagden om een leuke foto te maken en te vragen naar de ervaringen, hieronder de meest recente:
 

Thijn Bremer

Thijn Bremer

2023
Ik ben geslaagd door de hulp van Bijlesopmaat. Ik…