slide_background.jpg
De sleutel tot succes!


Flexibel


Begeleiders op elk niveau


Geen opzegtermijn

  

10 jaar

 Al meer dan tien jaar een meester in bijlessen

Waarom Bijles op Maat?

“Bijles op Maat” is vooral flexibel. Er wordt gekeken wanneer de bijles het beste uitkomt voor een leerling. De aanvangstijd van de bijles kan in overleg met de begeleider aangepast worden.

Begeleiding op verschillende manieren. Na een bijles kan een leerling nog een vraag hebben. Via de social media (bijvoorbeeld WhatsApp) kan er altijd nog een vraag gesteld worden. Bijvoorbeeld: Een leerling heeft op donderdag een toets en op dinsdag bijles. Na de bijles op dinsdag begrijpt de leerling de stof voor de toets. Op woensdag is de leerling wat vergeten of snapt de stof toch niet helemaal. De leerling kan dan nog een vraag stellen via de social media. Daardoor begrijpt de leerling de stof weer en heeft het niet een uur bijles nodig. Dit kost u niets, want er hoeft geen begeleider langs te komen

Begeleiders op niveau. Elke begeleider heeft voldoende kwaliteiten om de bijles te kunnen geven.

De mogelijkheid voor een gesprek is altijd aanwezig; mochten er vragen zijn of u wilt wat bespreken, dan is een gesprek altijd mogelijk. Dit kan per e-mail of aan de hand van een afspraak bij u thuis.

Geen opzegtermijn. Wanneer de bijlessen niet naar uw zin zijn, kunt u zonder opzegtermijn de bijlessen stopzetten.

Meer dan alleen “Bijles op Maat”: Naast het geven van bijles werken wij altijd aan het plannen en het “leren leren”

Hoe werkt Bijles op maat?

Er wordt gestart met een intakegesprek. In dit gesprek wordt er gevraagd naar de problemen en wordt er gekeken welke behoeftes een leerling heeft. Dit gesprek wordt bij u thuis gevoerd, samen met de leerling en ouders/verzorgers. Het intakegesprek is een oriënterend gesprek. Er zijn geen verplichtingen en het gesprek is gratis.

Als er belangstelling is voor samenwerking of bijles wordt er na het intakegesprek een plan gemaakt. Het plan wordt met de ouders/verzorgers besproken en na akkoord van ouders/verzorgers in gang gezet. In het plan staat wat er gedaan gaat worden en door welke begeleider.

Er wordt gekeken op welk moment de bijles voor de leerling het beste uitkomt. Dit kan altijd in een periode veranderen in overleg met een begeleider.

De begeleiding wordt bij u thuis 1 op 1 gegeven. De leerling werkt dan in een veilige omgeving en heeft alle spullen bij de hand.

Extra begeleiding voor

betere resultaten op school nodig?

Begeleiding aanvragen

Reviews

René Jonker bezoekt elk jaar alle geslaagden om een leuke foto te maken en te vragen naar de ervaringen, hieronder de meest recente:
 

Thijn Bremer

Thijn Bremer

2023
Ik ben geslaagd door de hulp van Bijlesopmaat. Ik…