Begeleiding aanvragen

Bradley Bosters

Hallo mijn naam is Bradley Bosters.

Ik ben een ex-student van Bijles op Maat.
Voor mijn HAVO-diploma zocht ik iemand die mij binnen een jaar kunnen helpen aan de kennis om het diploma te halen. Dit leek een onmogelijke doelstelling. Via de krant vond mijn moeder het bedrijf van René Jonker “Bijles op Maat”.
We hebben met René toen contact gezocht en de vraag gesteld of hij en zijn team mij wilde helpen met het voorbereiden voor mijn HAVO-examen.
Voor hun was dit ook nieuw omdat ze nu ineens een jongen les moesten geven die amper tot geen kennis had van de stof en moesten klaarstomen tot een examenkandidaat. In het begin was het moeilijk voor mij om aan de afspraken te houden maar door het begeleiden van René heeft het mij meer discipline gebracht. Voor elke vak had ik een leraar die gespecialiseerd was in dat vak.
Het hele jaar door heb ik 5 dagen per week 2 uur les gehad. Ik kan niks anders zeggen dan dat René top mensen heeft die goed les kunnen geven, die vriendelijk zijn en zich echt voor je inzetten.
Vlak voor mij examen was ik erg gespannen omdat bijna iedereen in mijn omgeving zei dat ik het niet zou gaan halen. Alleen René had er het volste vertrouwen in en niet voor niks want na 1 jaar hard werken heb ik mijn diploma behaald.
Toen ik het hoorde, geloofde ik het niet omdat ik het zelf niet had verwacht.
René heeft veel voor me betekend door zijn goede service. Ik ben René en zijn mensen erg dankbaar voor hun hulp. Zonder hun had ik mijn diploma nooit behaald.
Bijles op maat is niks anders dan een aanrader voor iedere leerling. Alleen maar complimenten voor dit bedrijf.
Als ik ooit nog hulp nodig heb met mijn vervolgstudie, dan weet ik wel wie ik zal bellen.
Nogmaals bedankt namens mij en mijn moeder.