De sleutel tot succes
Contactnummer: 06-14846400

Studiebegeleiding

Studiebegeleiding voor topsporters

Topsporttalenten hebben begeleiding nodig om nog beter te kunnen presteren. Juist door betere randvoorwaarden te creëren, kunnen de talenten van nu op latere leeftijd mooie successen behalen.  Zo proberen wij een ideaal topsportklimaat te creëren.

Hoe wordt een leerling begeleid?

Een belangrijk woord is flexibiliteit. Wij proberen ons aan te passen aan de agenda van de talenten.

Als een leerling eerder uit is op school, dan zorgen wij dat we om die tijden een afspraak voor een bijles hebben. Dit doen we om zo de tijd goed te besteden. Wij willen dat de vrije momenten tijdens of na school gebruikt worden voor studiebegeleiding. Zo hebben ze daarna meer tijd voor hun sport of om te rusten. De manier van werken richt zich vooral op leerlingen die wel kunnen en willen leren. Wij proberen  leerlingen onze studietechnieken aan te leren, zodat ze na een bepaalde periode zelfstandig verder kunnen.

Wat houdt studiebegeleiding voor een topsporttalent verder in:

  • Elke nieuwe periode of nieuwe maand beginnen we met het maken van  een planning. Zo kijken we hoe we de trainingen, voeding en school het beste kunnen samenvoegen. Dit kost wat tijd, maar daardoor weet de leerling wel hoe de komende periode eruit ziet.
  • Elke periode heeft een leerling een gesprek met zijn vaste begeleider. Hierbij wordt gekeken wat wel en niet goed gaat en hoe wel het kunnen veranderen of hoe we ervoor kunnen zorgen dat het zo goed blijft gaan.
  • Hulp op afstand. Soms hebben ze trainingskampen of wedstrijden in het buitenland. Door contact te houden via social media kunnen we ze toch helpen met hun huiswerk.
  • De leerling heeft contact met een vaste begeleider die alles bijhoudt over de leerling.
  • Contact met school en vereniging is intensief. Open communicatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat het goed blijft gaan met een leerling.

Powered by….

Jonker_Studiebegeleiding_logo_transparant

Locatie

Contact

Regio: Zwanenburg
Email: rene@bijlesopmaat.com
Telefoon: 06-14846400

Privacybeleid